Red Bull želi ugovore za Ricciarda i Verstappena do 2020.

Mark Thompson/Getty Images/redbullcontentpool.com

Tim iz Milton Kinsa ima nameru da još duže zadrži svoju vozačku postavu.

Tokom ovog leta bilo je potencijalnih priča da bi tržište vozača mogalo da se zatrese a pre svega čekalo se da se reši slučaj između McLaren, Honde i Alonsa. Ipak, na kraju naredne sezone bez ugovorne obaveze ostaju Daniel Ricciardo i Lewis Hamilton. Mladi Australijanac već se neko vreme povezuje sa pričama da bi mogao da se nađe u bolidima Ferrarija ili Mercedesa, ali nije tajna da i Red Bull želi da ga zadrži.

“On je tehnički pod ugovorom sve do kraja 2018. kada će ispuniti svoj petogodišnji mandat. Ali stvar je prosta, mi želimo da zadržimo svoje vozača, barem do 2020. godine.” kazao je Christian Horner.

Ipak, Red Bull će za 2019. imati još jednu opciju u vidu Carlosa Sainza koji će narednu sezonu provesti na pozajmici u Renaultu.

“Calosa sam ja žaleo da zadržim jer pitanje je ko će od ove trenutne postave u Red Bullu ostati sa nama. Jasno je da mi želimo Ricciarda i Verstappena i njima se sviđa u Red Bulli. Mislim da je sada jedina razlika u Danielovoj situaciji to što mu po prvi put u Red Bullu dolazi u sitauciju da mu ističe ugovor.” dodao je še tima iz Milton Kinsa.

(Diskusija)

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar