Lowe: Borićemo sa do samog kraja sa Force Indijom

auto-motor-und-sport.de

Britanski tim želi da što pre prestigne za sada svog najvećeg rivala.

Tim Force Indije pred odlazak na letnju pauzu ima velikih 60 bodova prednosti u odnosu na ekipu Williamsa. Tim iz Gruva nije najbolje započeo sezonu, dok je njihov rival u prvih pet trka sa oba vozača završavao u bodovima. I pored toga, tehnički direktor Williamsa Paddy Lowe kazao je da oni ne odustaju od svog cilja.

“Mi nećemo odustati od bobre za četvrto mesto. Mislim da možemo da bude dosta jaki, pre svega na stazama koje dolaze. Takođe, nadam se da možemo da zabeležimo i bolje plasmane i donesemo veći broj poena. Možda smo mogli i u prvom delu sezone da uradimo neke stvari dosta drugačije, ali pokušaćemo to da ispravimo u nastavku.” kazao je Lowe.

Williams je tokom testa u Mađarskoj isprobao neke delove na aero i mehaničkim oblastima, koje bi trebalo da poprave performanse bolida na stazama koje zahtevaju visoko prijanjanje.

“Mi ne pružamo najbolje performanse na stazama sa velikim prijanjanjem. To su Monako, Mađarska i Singapur. Za ove prve dve smo videli a za Singapur želimo što bolje da se pripremimo. Testirai smo i neke interesantne delove koji možemo da razvijamo i za narednu sezonu.” dodoa je tehnički direktor Williamsa.

(Diskusija)

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar