Lauda: Mercedes želi da zadrži oba svoja vozača

Mercedes Media Centre

Jedan od vodećih ljudi u nemačkom timu kazao je da oni žele da zadrže trenutnu vozačku postavu.

Za sada dalji pregovori između Mercedesa i Lewisa Hamiltona su trenutno odloženi, pre svega zbog loših performansa bolida na stazi, ali sa druge strane pojavila se špekulacija da bi Daniel Ricciardo mogao doći na mesto Valtterija Bottasa, kao i da je u ovoj igri i Fernando Alonso.

“Mislim da je od odličan vozač.” kazao je Toto Wolff o Fernandu Alonsu. “Da nije imao neke padove u poslednjih par godina mislim da bi do sada imao 10 šampionskih titula. Formula 1 je sada drugačija nego što je to bio slučaj pre deset godina. Po meni, Alonso idalje pati od nekih stvari koje su se tada desile čak i ako je sada potpuno druga osoba.”

I dok su pregovori između Hamiltona i Mercedesa odloženi, Niki Lauda izjavio je za nemački list Bild am Sonntag da oni ne osećaju nikakav pritisak po pitanju odabira vozačke postave:

“Mi smo se dogovorili o svemu sa Lewisom, a kada će se potpis desiti to sada nije važno. Što se tiče Bottasa on je na poslednje tri trke bio brži od Hamiltona. Odradio je odličan posao, isto kao što smo imali sa Rosbergom.”

(Diskusija)

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar