Hamilton: Dan kada napuštam Mercedes biće i dan kada odlazim iz F1

Britanski vozač izjavio je da će najverovatnije svoju karijeru završiti u ovom nemačkom timu.

Lewis Hamilton trenutno ima važeći ugovor sa nemačkim proizvođačem sve do kraja 2018. godine a za sada pominje se mogućnost da bi trostruki šampion mogao da ranije ode u penziju ili da svoje mesto zameni sa Sebastianom Vettelom. Britanac je izjavio kako bi bilo fino da može da vozi za neki drugi tim ali da trenutno potpuno uživa u saradnji koju ima sa Mercedesom.

“Ako ja želim da odem, moraću da svo svoje znanje koje sam ovde steko implemenitiram u novu sredinu, ali da li je to meni stvarno potrebno. Naravno da pratim i ostale timove, kada pogledam Williams vidim da su se i oni naoružali i bilo bi lepo kada bi im pomogao da se vrate na vrh, ali ja nemam magični štapić. Ne znam da li je to moguće, ali se divim Frenky i Williamsu na svemu što su postigli.” kazao Hamilton.

On je dodao kako idalje ima malih simpatija prema Ferrariju, ali da mu je trenutno Mercedes obezbedio lepu i pobedničku budućnost.

“Ferrari je tim koji je uvek interesantan, ali trenutno ja sebe vidim ovde. Volim ove ljude, volim da sarađujem sa njima kao i da pobeđujem.”

(Diskusija)

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar